Welkom op slimmefinanciering.nl

Welkom op slimmefinanciering.nl. Deze site is een verzamelplaats voor informatie over de financiering van een duurzame ontwikkeling. Tot op heden missen wij zo’n plek op het internet. Wat ons betreft staat een slimme financiering ergens aan het einde van een proces waarin gewerkt wordt aan een duurzame ontwikkeling. In dat proces gaat het allereerst om samenwerken, het uitwisselen van belangen, het rekenen en tekenen, het onderhandelen en uiteindelijk het slimme financieren. Wij willen hier aan al deze aspecten aandacht besteden, maar wel altijd in relatie tot de financiering.

Informatie die wij ontwikkelen of tegenkomen posten we in de vorm van berichten op deze site. De nieuwste berichten staan hieronder en kunt U vinden in de linkerkolom. Oudere berichten vindt u in het archief. Heeft U interessante informatie, een eigen voorbeeld, een methode, een website, een artikel etc., stuur ons een bericht dan nemen we het hier op.

Wilt U iets gebruiken? Prima, maar vermeld wel de bron.

 

Eén gedachte op “Welkom op slimmefinanciering.nl

 1. harry te riele

  Bestuurderscongres

  22 juni 2011, Auditorium Duisenberg school of finance, Zuidas Amsterdam, 15.00 – 17.30 uur
  Exclusief voor publieke bestuurders van provincies, gemeenten, (semi) publieke organisaties, directies van ministeries, Tweede Kamerleden en private bestuurders/CEO’s.
  Innovatie in financiering: het fundament onder verduurzaming

  Green Deals verbinden bestuurlijke doelstellingen aan het oplossend vermogen van de markt. Innovatieve financieringsmodellen spelen hierin een grote rol. De haalbaarheid van duurzame businesscases wordt immers vrijwel altijd bepaald door de financiële parameters. Wat de Groene Zaak
  betreft is innovatieve financiering een cruciaal fundament onder economische verduurzaming en dienen publieke en private bestuurders verantwoordelijkheid te nemen voor het opschalen van deze innovaties.

  Een uniek evenement
  Niet eerder werd innovatie in financiering op deze manier centraal gesteld. Tijdens dit congres wisselen topbestuurders en financieel specialisten van gedachten over de financiële aspecten van economische verduurzaming. Waardevolle best practises uit het bedrijfsleven en de publieke
  sector worden toegelicht, ‘witte vlekken’ op de financiële kaart benoemd.

  Wat kan en wat is
  nodig om ambities te realiseren die tot op heden niet te realiseren zijn?

  Aanmelden en informatie
  De Groene Zaak
  Parkstraat 20
  2514 JK DEN HAAG
  070-39 26 657
  info@degroenezaak.com

Reacties zijn gesloten.